Category: Geen categorie

Vanwege mijn as huwelijk en de bijbehorende huwelijksreis is de salon gesloten van 15 oktober t/m 7 november. Voor het maken van een afspraak  na mijn vakantie kunt u een mailtje sturen naar: info@schoonheidssalondianerorije.nl

vanaf 8 november sta ik weer uitgerust voor u klaar!

 

 

 

Vanaf  14 maart t/m 5 april is de salon gesloten vanwege mijn vakantie. Vanaf 6 april sta ik weer voor u klaar!
Voor het maken van een afspraak voor na mijn vakantie kunt u een mailtje sturen naar: info@schoonheidssalondianerorije.nl

Deze mailtjes worden na mijn vakantie weer in behandeling genomen.

 

 

Vanaf vrijdag 30 juni tot en met maandag 24 juli is de salon gesloten vanwege mijn zomervakantie. Vanaf dinsdag 25 juli sta ik weer voor u klaar!

Voor het maken van een afspraak voor na mijn vakantie kunt u een mailtje sturen naar: info@schoonheidssalondianerorije.nl

U kunt hier pinnen!

hier-kunt-u-pinnenVanaf heden kunt u bij ons pinnen!

Pinnen kan met uw Maestro Pinpas, Visa, MasterCard en American Express.

Indien wenselijk kunt u ook contant betalen.

Vanaf maandag 23 mei tot en met maandag 13 juni is de salon gesloten vanwege mijn zomervakantie. Vanaf maandag 13 juni sta ik weer voor u klaar!

Voor het maken van een afspraak voor na mijn vakantie kunt u een mailtje sturen naar: info@schoonheidssalondianerorije.nl

Donderdag 8 januari jl. heb ik mijn laatste praktijkexamen pedicure gehad en gelukkig ook geslaagd. Vanaf heden kunt u dus ook bij ons terecht voor een volledige pedicure behandeling waarbij alle aspecten van de voetverzorging aan bod komen. Denk hierbij aan het verwijderen van likdoorns en kloven, het behandelen van ingroeiende teennagels, schimmelnagels, maar bijvoorbeeld ook het advies geven voor passende schoenen of andere voetproblemen.

IMG_5004DianeKrantOok zal ik aangesloten zijn bij branche organisatie ProVoet. ProVoet is de nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden.

Voor de mensen die niet in de mogelijkheid zijn om naar de salon toe te komen door een ziekte, leeftijd of handicap ga ik de maandag van 09:00 – 17:00 en de zaterdag van 13:00 – 17:00 als ambulant pedicure aan de slag.

Nieuwe tarieven pedicure behandeling:

– Volledige pedicure behandeling                                                                     €25,95
– Pedicure behandeling + UV Gelpolish                                                           €45,95
– Pedicure behandeling + Weda Kruidenbundelmassage                               €35,95
– Deel behandeling pedicure*:                                                                         €12,50

*nagels knippen – likdoorn verwijderen – ingroeiende teennagel drukvrij leggen – kloven behandelen – schimmelnagels behandelen

 

 

Opening nieuwe locatie 29 November 2014

opening soon1 29 november as. is het zover! De opening van Schoonheidssalon Diane Rorije in het nieuwe pand aan de Sportlaan in Heerde. Deze dag bent u van harte welkom van 16:00 tot 20:00 om onder het genot van een hapje en drankje de nieuwe salon te komen bezichtigen.

Ook zullen er op deze dag 2 Cenzaa Seasons Skincare behandelingen verloot worden onder de bezoekers en ontvangt u bij het maken van een afspraak een prachtig Cenzaa product cadeau!

Met het oog op de aanstaande feestdagen zal het niet allee 29 november feest zijn maar zetten we dit gewoon door in de gehele decembermaand.

Deze maand hebben wij diverse aanbiedingen zoals:

* Wimperextensions nieuwe set                      van 95,00 voor 55,95
* Magnetic Gelpolish                                       van 24,95 voor 19,95
* Cenzaa Seasons Skincare 60 min.               van 49,50 voor 38,95
* Cenzaa Seasons Skincare 90 min.               van 69,50 voor 58,95

 

met het oog op de drukte van de aankomende feestdagen wil ik u adviseren om bijtijds een afspraak te maken om eventuele teleurstelling te voorkomen.


 

foto nieuw pand Vier jaar geleden ben ik begonnen met mijn ultieme droom. een eigen schoonheidssalon. Na vier jaar met heel veel plezier in mijn salon aan ’t krijt 55 gewerkt te hebben is het tijd voor een nieuwe stap. Afgelopen jaren is mijn klantenkring gestegen en daardoor kwam de behoefte aan een grotere ruimte. Dit heb ik gevonden in een prachtig pand aan de Sportlaan in Heerde.

Op dit moment zijn wij druk aan het klussen om de ruimte naar wens te verbouwen en in te richten. Uiteindelijk zal er ruimte zijn voor een ruime wachtkamer, een pedicure ruimte, manicure/ nagelstyling ruimte en een behandelruimte voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Uiteraard gaan de werkzaamheden in de salon aan ’t krijt tot die tijd gewoon door.

Deze stap zou ik natuurlijk niet kunnen zetten zonder al mijn klanten. Daar wil ik u graag voor bedanken. Op zaterdag 29 november van 16:00 tot 20:00 nodig ik u uit om onder het genot van een hapje en drankje de nieuwe salon te komen bezichtigen!

 

U kunt nu ook terecht voor pedicure behandelingen en UV Gelpolish van de nagels op de tenen en handen bij Schoonheidssalon Diane Rorije!

Pedicure behandeling:

Sinds januari van dit jaar ben ik begonnen met de vakopleiding Pedicure bij Pediroda in Zwolle. Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en kan ik zeggen dat ik al een aantal examens heb gehaald. Tevens heb ik nu alle benodigdheden in de salon om te kunnen starten met het geven van pedicure behandelingen. Omdat ik nog geen praktijkexamen heb kunnen doen wil ik dit voorlopig met een gereduceerd tarief aanbieden.

U kunt erop vertrouwen dat ik een volledige pedicure behandeling kan geven inclusief het oplossen van problemen aan de voet zoals likdoorns, ingroeiende teennagels, kloven en andere vervelende problemen. Omdat ik nog in opleiding ben wil ik nog wel graag aan mijn snelheid werken.

pedicure-behandeling-0 Basis pedicure behandeling €19,95

Deze behandeling bestaat uit:

– Nagels knippen
– Evt. verdikte nagels dunner maken
– Nagels polijsten
– Nagelomgeving verzorgen
– Verwijderen van eelt/ likdoorns
– Behandelen van ingroeiende teennagels
– Kloven behandelen
– Voet inmasseren met voetcreme

In combinatie met een gezichts- of lichaamsbehandeling ontvangt u 10% korting op de pedicure behandeling.

 

Magnetic UV Gelpolish:

Magnetic brengt de volgende revolutie in professionele nagelproducten: Gelpolish. Het gemak van de toepassing en een langdurig eindresultaat zorgen voor een revolutionaire service. De hoogwaardige hechting voorkomt loslating en garandeert een wekenlang draagplezier. De dunne gelpolish kan worden aangebracht in twee lagen voor volledige dekking en kan aangebracht worden op natuurlijke nagels, acrylnagels en gelnagels. Deze veelzijdigheid maakt het product multifunctioneel.

mani-pedi Gelpolish blijft ongeveer 2 weken zitten op de handen en tot zelfs 6 weken op de teennagels. Gelpolish is verder niet te vergelijken met kunstnagels, zoals acryl en gelnagels. Het is namelijk een stuk dunner, flexibeler en makkelijk te verwijderen zonder schade toe te brengen aan de natuurlijke nagel.

Kiest u voor een natuurlijk kleurtje of een heftige knalkleur, alles is mogelijk!

– Magnetic Gelpolish op de vingernagels  € 25,00
– Magnetic Gelpolish op de teennagels     € 25,00
– Pedicure behandeling incl. Gelpolish      € 35,95

 

 

 

 

Schaapskooi – dinsdag 22 april 2014 – Heerde

Diane Rorije van Schoonheidssalon Diane Rorije en Jackelien Teune hebben de handen ineen geslagen en bieden samen bruidsarrangementen aan. Er zijn twee varianten. Als eerste de ‘Classic’, een arrangement bestaande uit een proef- en bruidsmake-up en een proef- en bruidskapsel. Bij het arrangement ‘Deluxe’ wordt dit uitgebreid met een gezichtsbehandeling van 60 min (Cenzaa Impressions), een mini behandeling die tot drie dagen voor de bruiloft kan plaatsvinden en een paraffine pakking voor de handen.

IMG_2282Beide beschikken over de nodige ervaring. “Afzonderlijk van elkaar werkten we ook al met bruidjes. Steeds vaker hoorde ik van mijn klanten dat ze visagie en kapsel liever onder een dag geregeld hadden, beter op elkaar afgestemd. Dat kunnen wij nu samen aanbieden”. Verteld Diane. Zowel voor de proef als op de trouwdag zelf komen Diane en Jackelien bij de bruid aan huis. ” Je hoeft er dus niet zelf op uit:, aldus Jackelien. “Het maakt ons niet uit hoe vroeg we ergens moeten zijn. Dat is ook onze kracht; we kunnen heel flexibel zijn. ” De wensen van de klant staan bij het tweetal centraal. “We stemmen alles echt op de persoon af, zodat de bruid een arrangement op maat krijgt. En doordat een bruid nu met ons tweeen haar wensen kan bespreken, kun je ook echt een mooi totaalplaatje creeren. ” Zoals vermeld werken de dames ook afzonderlijk van elkaar op bruidsgebied, maar wanneer je voor een van de twee arrangementen kiest, is dat financieel voordeliger.

Ben jij je aan het voorbereiden op de grote dag en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met 06 42 41 63 37 of stuur een mailtje naar info@schoonheidssalondianerorije.nl

Voor meer informatie over Jackelien kunt u terecht op www.thuiskapsterjackelien.nl