(Ambulant) Pedicure behandelingen bij Schoonheids- & Pedicuresalon Diane Rorije

Donderdag 8 januari jl. heb ik mijn laatste praktijkexamen pedicure gehad en gelukkig ook geslaagd. Vanaf heden kunt u dus ook bij ons terecht voor een volledige pedicure behandeling waarbij alle aspecten van de voetverzorging aan bod komen. Denk hierbij aan het verwijderen van likdoorns en kloven, het behandelen van ingroeiende teennagels, schimmelnagels, maar bijvoorbeeld ook het advies geven voor passende schoenen of andere voetproblemen.

IMG_5004DianeKrantOok zal ik aangesloten zijn bij branche organisatie ProVoet. ProVoet is de nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden.

Voor de mensen die niet in de mogelijkheid zijn om naar de salon toe te komen door een ziekte, leeftijd of handicap ga ik de maandag van 09:00 – 17:00 en de zaterdag van 13:00 – 17:00 als ambulant pedicure aan de slag.

Nieuwe tarieven pedicure behandeling:

– Volledige pedicure behandeling                                                                     €25,95
– Pedicure behandeling + UV Gelpolish                                                           €45,95
– Pedicure behandeling + Weda Kruidenbundelmassage                               €35,95
– Deel behandeling pedicure*:                                                                         €12,50

*nagels knippen – likdoorn verwijderen – ingroeiende teennagel drukvrij leggen – kloven behandelen – schimmelnagels behandelen

 

 

Schrijf een reactie

Velden met * zijn verplicht