Classic € 62.50
Om de juiste make-up samen te stellen is het belangrijk dat u voor uw bruiloft een proef make-up laat aanbrengen. Bij het samenstellen van de make-up wordt gekeken naar de stijl en kleur van de jurk, het bruidsboeket en vanzelfsprekend naar uw persoonlijke voorkeuren. Vervolgens kunt u op de trouwdag in de salon langskomen, maar het is natuurlijk ook geen probleem om bij u thuis de afgesproken make-up aan te brengen.
Dit bruidsarrangement bestaat uit:
Proefmake-up en de bruidsmake-up.
Classic Arrangement + Hairstyling € 162.50
Proefmake-up – bruidsmake-up – proefkapsel – bruidskapsel
Deluxe € 110.00
Omdat u op deze dag het stralende middelpunt bent is het van groot belang dat uw huid extra goed verzorgt wordt in de periode voor de bruiloft. Een mooi aangebrachte make-up kan niet goed tot zijn recht komen als de huid niet in een goede conditie verkeert.
Dit bruidsarrangement bestaat uit:
Extenso Classic gezichtsbehandeling – een mini gezichtsbehandeling om de huid op te frissen ( dit kan tot 3 dagen voor de bruiloft ) – proef make-up – paraffine pakking – bruidsmake-up.
Deluxe Arrangement + Hairstyling € 210.00
Cenzaa Impressions gezichtsbehandeling – een mini gezichtsbehandeling om de huid op te frissen (dit kan tot 3 dagen voor de bruiloft) – paraffine pakking – proefmake-up – bruidsmake- up – proefkapsel – bruidskapsel
Moeder van de bruid
€ 22.50
Laat ook uw moeder en/of schoonmoeder stralen op deze bijzondere dag!
Dit arrangement bestaat uit:
Visagie + een liftend beauty mask.* dit arrangement is alleen geldig in combinatie met een bruidsarrangement Classic of Deluxe
Compleet Arrangement
€ 195.00
Dit arrangement bestaat uit:
Proefmake-up – bruidsmake- up – Cenzaa Impression – mini behandeling tot 3 dagen voor de bruiloft – paraffine handpakking – UV Gelpolish – wimperextensions.
Compleet Arrangement + Hairstyling
€ 295.00
Dit arrangement bestaat uit:
Proefmake-up – bruidsmake- up – proef kapsel – bruidskapsel – Cenzaa Impression – mini behandeling tot 3 dagen voor de bruiloft – paraffine handpakking – UV Gelpolish – wimperextensions.