Classic € 85.95
Om de juiste make-up samen te stellen is het belangrijk dat u voor uw bruiloft een proef make-up laat aanbrengen. Bij het samenstellen van de make-up wordt gekeken naar de stijl en kleur van de jurk, het bruidsboeket en vanzelfsprekend naar uw persoonlijke voorkeuren. Vervolgens kunt u op de trouwdag in de salon langskomen, maar het is natuurlijk ook geen probleem om bij u thuis de afgesproken make-up aan te brengen.
Dit bruidsarrangement bestaat uit:
Proefmake-up en de bruidsmake-up.
Deluxe € 125.95
Omdat u op deze dag het stralende middelpunt bent is het van groot belang dat uw huid extra goed verzorgt wordt in de periode voor de bruiloft. Een mooi aangebrachte make-up kan niet goed tot zijn recht komen als de huid niet in een goede conditie verkeert.
Dit bruidsarrangement bestaat uit:
Cenzaa Impressions gezichtsbehandeling – een mini gezichtsbehandeling om de huid op te frissen ( dit kan tot 3 dagen voor de bruiloft ) – proef make-up – mini manicure – bruidsmake-up.
Moeder van de bruid
€ 29.95
Laat ook uw moeder en/of schoonmoeder stralen op deze bijzondere dag!
Dit arrangement bestaat uit:
Visagie + een liftend beauty mask.* dit arrangement is alleen geldig in combinatie met een bruidsarrangement Classic, Deluxe of Compleet
Compleet Arrangement
€ 195.95
Dit arrangement bestaat uit:
Proefmake-up – bruidsmake- up – Cenzaa Impression – mini behandeling tot 3 dagen voor de bruiloft – mini manicure – UV Gelpolish – wimperextensions.

Bij visagie op locatie in Heerde komt er een toeslag van 7,50 bij.
Op locatie buiten Heerde komt er een toeslag van 12,50 bij.