IMG_5171ok

Heeft u ook altijd eens willen weten hoe u de perfecte smokey eyes maakt of welke kleur foundation het beste bij u past? Maak dan een afspraak voor een make-up workshop bij u aan huis!
Tijdens de make-up workshop wordt er gekeken welke make-up er het beste bij u past, er wordt uitleg gegeven over de nieuwste technieken en uiteraard gaat u zelf ook aan de slag met de make-up producten van Golden Rose.
Golden Rose
Tijdens de make-up workshop worden de producten van Golden Rose gebruikt.
Golden Rose bevat een uitgebreide collectie en springt in op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van make-up. Golden Rose bied kwalitatief hoogwaardige, allergievrije en luxe producten tegen een betaalbare prijs. De producten zijn dierproefvrij en dermatologisch getest.
Tijdsduur
De make-up workshop duurt ongeveer 3 uur. Tijdens deze 3 uur komt alles aan bod wat u moet weten om een perfecte make-up aan te brengen. Denk hierbij aan het kiezen van de juiste kleur foundation, het shapen van de wenkbrauwen, het aanbrengen van de oogmake- up, het kiezen en aanbrengen van de juiste kleur blush en het opmaken van de mond.
Kosten
€17,50 pp. Bij een minimale besteding van €50,00 pp is de make-up workshop gratis.