Extenso Skincare

Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk. Dat is Extenso Skincare ten voeten uit.
Deze complete huidverzorgingslijn biedt, voor elke leeftijd en ieder huidtype, volledige programma’s hoogwaardige, betaalbare huidverzorgingsproducten aan.
Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.
Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

  • Kwalitatief hoogwaardig
  • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
  • Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen
  • Geen overbodige geur- en kleurstoffen
  • Geen overbodige parabenen
  • Dierproefvrij
  • Milieuvriendelijke verpakking

Cenzaa Sensation of Nature

Wellness, huidverbetering en healthness is het totaalconcept waarmee Cenzaa zich onderscheidt. Het samenspel tussen de intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten, zorgen voor een ultiem gevoel van welbehagen en maximale huidverbetering.

Cenzaa is revolutionair door haar filosfie van ontspanning, verjonging, gezondheid en onvergetelijke geursensaties. Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen. Mediterrane en oosterse planten en kruiden zijn omgezet tot essentiële oliën die zorgen voor een zintuigelijke ervaring van welzijn. De producten hebben hierdoor een heilzame werking en geven zichtbaar effect op de huid.

De producten van Cenzaa bevatten een hoog percentage aan pure werkstoffen. Dit resulteert in ultieme huidverbetering. De producten van Cenzaa bevatten alleen maar plantaardige ingrediënten met traditionele werkstoffen. De producten bevatten verder GEEN parabenen of minerale oliën.

Golden Rose:

Golden Rose cosmetics is in 1983 gestart met de productie van exclusieve cosmetica producten voor de uiterlijke verzorging.

Golden Rose onderscheidt zich in hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking. Verder hecht Golden Rose grote waarde aan uw gezondheid en daarom zijn de producten dier- proef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie.

Met trots kan Golden Rose melden dat de producten zeer aangenaam zijn bij mensen met een allergie voor cosmetica. Het is bewezen dat er bij 9 van de 10 mensen geen allergische reactie voorkomt.

Al deze facetten hebben ervoor gezorgd dat Golden Rose Cosmetics in meer dan 63 landen succesvol wordt verkocht.

Blink Lashes:

Blink eyelashes zijn gemaakt van koreaans PBT en worden met de hand geproduceerd. Door de wijze van fabricage en het gebruikte materiaal zijn de lashes nauwelijks van natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden. De wimpers zijn flexibel, extreem licht en voorzien van de perfecte glans. De krul en lengte van de extensions zijn geproduceerd volgens Blink’s eigen onafhankelijke wetenschappelijk onderzoek. Er is een grote diversiteit aan krullen, diktes, lengtes en kleuren, zodat het voor iedereen mogelijk wordt een unieke attractieve persoonlijke stijl te creëren.

Magnetic UV Gelpolish:

Magnetic brengt de volgende revolutie in professionele nagelproducten: Gelpolish. Het gemak van de toepassing en een langdurig resultaat zorgen voor een revolutionaire service. De hoogwaardige hechting voorkomt loslating en garandeert een wekenlang draagplezier. De dunne gelpolish kan worden aangebracht in twee lagen voor volledige dekking en kan aangebracht worden op natuurlijke nagels, acrylnagels en gelnagels. Deze veelzijdigheid maakt het product multifunctioneel.

Pronails Footcare:

Laat ons eerlijk zijn, onze voeten hebben het niet gemakkelijk! Een hele dag vastgeketend in schoenen, dragen ze ons rond waar we ook willen gaan. Zo heeft wel 85% van de bevolking last van voetkwaaltjes. Waarom geven we onze voeten niet de behandeling die zij verdienen? ProNails Foot Care biedt een complete lijn van professionele voetverzorgingsproducten en middelen, en zelfs producten om thuis te gebruiken.